''Всички срещи в „Преди обед“, работата пред камера са неща, които моите приятели и колеги най-вероятно никога няма да имат. Това е подарък от съдбата, голямо нещо, което се случва само веднъж, най-много два пъти в живота. И се пада на малцина. Аз съм на 30 години, мои връстници умират всеки ден. А ако умреш утре, без да си получил нищо от живота?! И защо? Понеже си пропуснал, казвайки: „А, не. Това не е за мен!“. Това споделя в интервю актьорът и тв водещ Сашо Кадиев.

Пред „Преса“ той и колежката му от bTV Деси Стоянова разказват за първите им стъпки заедно в предаването, за куриозни моменти, както и за различията помежду им, които не успели да им попречат да станат един добър екип.

„Година и малко ни трябваше, за да се сработим“, споделя Сашо, а Деси допълва: „Мисля, че просто се опознахме, напаснахме се“.

Двамата не крият, че комичните и конфузни моменти в работата им са ежедневие. Мнозина помнят гафа с мопса на Катя Близнакова, който отказа да пее в ефир, но най-невъзмутимо „маркира“ стопанката си, докато тя го държеше в скута си. Деси пък припомня друг куриоз с пуйката Лукреция, помилвана от Сашо за Деня на благодарността. Пернатото се разпяло на стола на водещия и също оставило „миризливи следи“ в студиото.

Въпреки различията в темперамента и погледа си към света, и Сашо, и Деси са категорични, че работата в „Преди обед“ им дава много – като емоции, опит, срещи с интересни хора, пише ''Блиц''.