Александра Сърчаджиева танцувала най-добре, когато си пийнела.

Само една чашка трябвала на бившата водеща на „Биг Брадър" и бъдеща на „Денсинг старс", за да се качи на масата и да се развихри.

По принцип не обичала да танцува и не се чувствала уверена, но алкохолът отключвал неподозирани способности на тялото й. Това разказа в компанията на екранния си партньор в шоуто Калин Сърменов и водещия на светската рубрика в сутрешния блок на Нова Павел Владимиров.

Милото разкри, че в новия сезон на формата за танцуващи звезди водещите също ще трябва да се изявяват на дансинга, и то доста често. Това не било проблем за актьора, тъй като той бил много добър в танците, но Алекс Сърчаджиева сподели, че това я притеснява, въпреки че вече е имала такава задача и се е справила отлично. Едно малко питие обаче винаги можело да разсее притеснението.

„Няма нищо изненадващо в признанието на Алекс, след като е съпруга на Иван Ласкин", пошегуваха се зрители след предаването в социалните мрежи.

Половинката на Сърчаджиева е известен любител на чашката и често дори прекалява с употребата на алкохол.

Васко Да Гама от село Рупча дори беше изгонен от къщата на „Вип Брадър" заради пиянските си изцепки. Тогава той изпиваше по повече от литър уиски всеки ден в продължение на три седмици, пише ''Всеки ден''.