Дони и Нети са зарязали почти напълно 3-годишната им щерка Лилия.

Напоследък и двамата нямат и минута свободна, след като се разпределиха по най-гледаните телевизионни предавания.

Нети се изявява в „Като две капки вода", а пък Дони се е намърдал на длъжността „музикален продуцент" в „Големите надежди", пише ''Всеки ден''.

Случайно или не, продуцент и на двете предавания е Магърдич Халваджиян, който решил да осигури стабилен доход за най-близките си приятели, като им даде работа.

Щерката на Дони е оставена на грижите на баби и и дядовци. Неотлъчно до малката дама е и бавачка, която е ангажирана на пълен работен ден при Лилия. Тя идва още рано сутринта в апартамента на семейството и си отивала късно вечерта. Елитната гледачка била избрана от хиляда кандидатки за златната възможност - да отгледаш дете на звезди.



Затова нито Дони, нито Нети се скъпели за услугите на бавачката и й наброявали по 2 бона на месец, заедно с пълно осигуряване. За да е комфорта на детето и гледачката пълен, Дони дори уредил момичето с малка количка „Опел Корса", с която да обикаля където трябва с дъщеря им - дали на лекар, до детската площадка или пък на магазин. През това време артистичната двойка се е отдала на различните си ангажименти в театъра или по телевизията.

Звездното семейство чакаше близо 10 години, докато най-сетне се сдобият с дъщеря. Затова и двамата я гледали като писано яйце, като се опитвали да й осигурят всичко, от което има нужда. Дони бил категоричен, че на Лили няма да се налага да дели играчките си с простолюдието в някоя държавна детска градина, а ще бъде изпратена в тузарска частна занималня. За тази цел и на двамата обаче се налагало да работят като волове, защото и Дони, и Нети разчитали само на своите хонорари от театъра и телевизията.