Американският актьор Алек Болдуин си купи ново жилище в Хемптънс, въпреки изказването му, че е прекалено известен, за да живее в Ню Йорк.

Звездата не спираше да твърди, че Голямата ябълка не е дом за него и семейството му и че Ню Йорк отдавна не е това, което той иска да бъде.

В контраст на тези изказвания, Болдуин е закупил нов имот в източната част на луксозния Хемптънс и май няма никакво намерение да се оттегля от светския шум. Новината за новата покупка на Алек дойде малко след като актьора заяви, че продава имота си в "Рая на богатите" и се разделя с Ню Йорк завинаги. Сега обаче изглежда, че Болдуин е продал старото си жилище и на негово място е закупил ново и то отново в Хемптънс.

През последните месеци Болдуин не пропусна почти нито една медия, за да изрази разочарованието от любимия си град и силното му желание да избяга далеч от него. Трогателните разговори на актьора за мечтания спокоен живот на съпругата му и 6-месечната им дъщеря очевидно не са могли да повлияят на скъпото изкушение, което Хемптънс предлага, пише БГНЕС.