Димитър Рачков и Зуека се появиха на сцената на ''Като две капки вода'' с две огромни змии, за да допълнят представянето на Стефания Колева като Алис Купър.

Вместо влечугите да предизвикат смут и писъци, се оказа, че всички участници им се радват. Единствената уплашена в студиото бе Хилда Казасян, която се опита и да избяга, пише ''Всеки ден''.

Единият питон така се вкопчи в Рачков, че беше на косъм да го удуши и се наложи Стефания да го спасява. Кулминацията беше, когато животинчето промуши опашката си между краката на комика и не спираше да я движи, което предизвика истеричен смях у журито и публиката. Водещият пък се изненада какво нещо криел в панталоните си и заяви „Мария, аз съм новият Митьо Пищова, аз съм Митьо Питона!".



Само Хилда не успя да се забавлява истински, тъй като изпитвала ужас от змии. Рачков обаче не я пощади и пльосна по-големия питон на масата на журито. Нито Магърдич, нито Милица, нито Юлиан се трогнаха от голямото влечуго, даже се хвърлиха да му се радват. Хилда за сметка на това избяга в публиката и заплаши, че ще си тръгне, ако не ги махнат веднага.