Тежък период преживява Яна Маринова заради мъжа си Тихомир Винчев, пише pik.bg.

Любимият на актрисата се разминал на косъм от смъртта преди около месец и половина, след жестока контузия по време на снимки. Спортистът Тишо бил сериозно потрошен – с разместен врат и счупена ръка и по чудо се отървал от фатален край, разкриват колеги на красавицата от сериала „Фамилията”.

И Яна, и мъжът й, от години се изявяват като каскадьори в холивудски филми и дублират известни световни актьори в най-рискованите сцени – скачане от високо, жестоки катастрофи и какво ли още не. При подобни снимки пострадал Тишо преди месец за ужас на нежната си половинка, която се наложило известно време дори да се грижи за него, защото бил на легло.



Според запознати здравенякът, заради когото Яна заряза бащата на сина си, трябвало да скочи от мотор в движение с висока скорост, но не успял да се справи блестящо със задачата и се проснал по гръб на земята, при което пострадали вратът, гръбнакът и лявата му ръка.

„Травмата можеше да е смъртоносна, но за щастие се оказало, че няма засегнати нерви и счупени прешлени”, обясняват близки до двойката.

С днешна дата Тишо бил вече на крака и нямал търпение да се възстанови напълно, за да продължи да се снима. И двамата с Яна не смятали да прекратяват каскадьорските си кариери, въпреки неприятния инцидент.