Цапнатият водещ на „Часът на Милен Цветков” по Нова телевизия втрещи зрителите с брутално откровение.

Милен безцеремонно заяви от синия екран, че от време навреме раздава правосъдие над сина си. С шамари. Това била възпитателна мярка. Макаренковското учение, така добре прилагано в недалечното ни минало, чийто създател е руски педагог и писател не било чуждо на голяма част от българските бащи и майки, които с юмруци вкарвали наследниците си в правия път.

Това сподели теле водещият, който е баща и на пораснала дъщеря от първия си брак.

Синът му Боян, роден през август 2012 година често бил пошляпван от българския телевизионер. Ивета, половинката на журналиста и майка на сина му нямала нищо против възпитателните методи на мъжа си. Тя била също на мнение, че това е правилният начин малкото момче да не израсне като поредния лигльо.

Бившият водещ на „Здравей, България” е забранил на малкия си син да гледа и телевизия. Тази крута мярка устатия телевизионер е „заимствал” от строгите си родители. Те разрешавали на малкия Миленчо да гледа само „Лека нощ, деца”, пише pik.bg.

Баща му и майка му били на мнение, че многото взиране и вторачване в синия екран „докарвали” на децата закърняване на въображението и „ограбване” на говорната им реч.

Тази крута мярка спрямо него днес била адмирирана от лудата глава Милен Цветков. Открито водещият на „Часът на Милен Цветков” признавал, че го прилага и над невръстното си момченце. Напълно убеден, че е прав.