"Най-добрата" на Андреа вече успя да се наложи сред актуалните фолк парчета.

Песента влезе в диджейските сетове и е сред най-пусканите в нощните клубове, с удовлетворение отбеляза фолк звездата при гостуването си в "Открит микрофон", пише signal.bg. За сингъла, който е авторско дело на Николай Пашев и по текст на Мариета Ангелова, певицата разказва:

"Анелия предрече, че проектът ще бъде много добър. Смятам, че нейните вокали са "черешката на тортата" в него. Между мен и Анелия има една хармония, положителна енергия. Няма я тази конкуренция, която съществува между повечето изпълнители".

Без да пренебрегва факта, че и двете работят в конкурентна среда и се борят за вниманието на публиката, Андреа подчертава добронамереността и приятелството помежду им.



"Нормално е и ние да се конкурираме. Борим се за едно и също нещо, но при нас това е по-положително, никой не се опитва да попречи на работата на другия, а напротив - даже си помагаме. Това допринесе за проекта, защото се усеща хармонията между нас. Вижда се, че Анелия е дошла да го изпее, за да стане още по-уникално" - обяснява тя, а за избора си да работи с Николай Пашев казва: "Пашев има страхотни песни, които направи с Анелия и с други изпълнители, разбира се".

Андреа разкрива и намерението си да разшири кръга от автори, с които да прави проектите си и се аргументира:

"Реших в последно време да разнообразя диапазона на авторите, с които работя - не само за България, но и за чужбина. Трябва да опитам нещо по-различно, защото има много талантливи композитори, но не винаги са във вдъхновение. Когато имаш много хора, ще уцелиш някой, който в този момент има вдъхновение. В крайна сметка ние творим, а творчеството не става с поръчка".