Диляна Попова е крила бременността си от Асен Блатечки, разкриват близки до моделката.

Красавицата от Гулянци била готова сама да отгледа бебето си и смятала въобще да не казва на бащата, страхувайки се, че той ще поиска да направи аборт.

Затова си мълчала за състоянието си цели три месеца, разреждайки срещите си актьора колкото може, така че той да не може да реагира.

„Диляна от много време е твърдо решена да стане майка и се притесняваше Асен да не я разубеди. Беше готова да се разделят и никога да не му каже за детето, но да го запази и да изпита щастието да е родител. Никога не е искала да разваля семейства и беше готова да крие до последно кой е бащата”, обясняват близки на моделката и актриса от „Стъклен дом” и „Революция Z”.

По думите им Диляна и Асен въобще не планирали бебе и Попова била изненадана, когато разбрала за състоянието си. Освен това не очаквала, че той ще е готов да поеме отговорност и да се раздели със семейството си и затова взела решение да изчезне от живота му и сама да се справя с раждането и отглеждането на общото им дете.



„Асен винаги е подчертавал колко много държи на жена си Катя и дъщеря им и как за нищо на света не би се разделил с тях. Диляна също бе наясно с това и винаги е била дискретна. Толкова време не застраши с нищо семейното му щастие. И сега щеше да е така, ако той сам не бе взел решение да заживее с нея и да отвори нова страница”, категорични са приятелките на манекенката.

Според тях слуховете, че тя е подвела Асен, зачевайки тайно от него, били абсолютни лъжи. Причината да крие за бременността също била единствено, за да го предпази, а не за да го обвърже, каквито коментари се чуват в актьорските среди.

Диляна побеснявала всеки път, когато я одумват, че е златотърсачка и че е с Блатечки заради парите му. Моделки набедиха колежката си, че си избира само заможни мъже, чиито пари прахосва безогледно. Синеоката красавица от Гулянци обаче е категорична, че често изкарва три пъти повече пари от Асен.



„Купих си апартамент, карам „Мерцедес” и плащам сама в супермаркета. Работя като луда и не ми трябва спонсор!”, ядосана е Диляна. Приятелките й разкриват, че тя наистина печели повече от Блатечки, тъй като освен от ролите си в български сериали, взима хилядарки постоянно от рекламни сесии, а отделно има и модна марка. Така си докарвала средно по 7-8 хил. лв. месечно и въобще не й се налагало да разчита на чужди средства. По думите им апартаментът, в който моделката се нанесла наскоро, не бил подарък от Асен, както твърдят зложелатели в актьорските среди. Жилището до Южния парк в София, чиято стойност била близо 200 хил. лв., се водело изцяло на името на красавицата от „Революция Z”. При покупката тя платила половината сума, а другата щяла да изплаща 25 години.

„Диляна е истински влюбена в Асен и парите нямат никакво отношение във връзката им. Всъщност тя е тази, която му е правила куп подаръци”, твърдят приятелки на актрисата, която през септември ще роди син.

Тъй като връзката им е обсъждана почти колкото изборните резултати, Диляна и Асен били прекомерно изнервени, което вече дори се отразявало на неговото здраве. Актьорът от месеци изгубил здравия си сън и буквално се поболял заради многобройните нощи, в които не може да мигне. Той не криел дори от Диляна, че промяната в живота му е твърде драстична и се терзаел как да постъпи, а пък смяната на жилището му пречела да си почива ефективно. Можел да спи спокойно единствено във вечерите, които прекарвал в семейното жилище с жена си Катя и бил близо до дъщеря им Катерина. Именно раздялата с 12-годишното момиче се отразявала най-зле на Асен и въпреки че непрекъснато ходел да я вижда, той не можел да си прости, че и причинява страдание.



Това била и причината Асен да отслабне драстично. Освен че рязко увеличил цигарите и вече пафкал по 3 кутии, напоследък Блатечки и почти спрял да яде.

„Той не яде нищо. Идва тук и кара само на кафета. Видимо нервен е, но никога не е коментирал и една дума за случващото се с Диляна”, казват хора от екипа на „България търси талант”, в което Блатечки беше жури. За капак наскоро претърпял и инцидент на снимачната площадка на „Фамилията”. На снимките на предпоследния епизод от сериала на Би Ти Ви, чието излъчване спира тази седмица, Стефан Данаилов за малко е щял да прегази колегата си, разкриват от екипа. Всъщност лъскавото возило на героя на Ламбо минало през крака на Блатечки и едва не го счупило. Единствено дебелите обувки спасили Асен от сериозна травма, но стъпалото все пак е пострадало и актьорът накуцва.

„Стефан Данаилов бе на задната седалка, а караше шофьор. В сцената Асен е подпрян на колата и тя отпрашва, но явно не се е съобразил да си дръпне крака и задната гума мина през него”, обясняват от екипа на сериала. Най-притеснен от инцидента бил шофьорът, който се чудел как да се извинява на актьора. Широкоскроеният Блатечки обаче приел с усмивка случката и обяснил, че сам си е виновен. Сега обаче наред с душевните, доста време ще изпитва и физически болки.