Гърди, устни, дупета, крака, ребра… Какво ли не са си оперирали родните фолк диви, за да са безупречни пред своите фенове.

Но Анелия изби рибата с най-новата си корекция – топ звездата на Пайнер си е оперирала ушите, пише HotArena.net.

Певицата открай време имала комплекси на тази тема и затова винаги е с пусната коса, за да скрие щръкналите си органи.

Бившата съпруга на Коко Динев си е направила операцията при известен столичен хирург и се е бръкнала с 2500 евро за да поправи доколкото е възможно онова, което природата я е ощетила.



От снимките й преди години се вижда, че чалгаджийката има щръкнали уши, а на последните й фотосесии слуховите й органи изглеждат по съвсем различен начин – с перфектна форма и прибрани до тила, пише „Всеки ден“.

Хора, претърпели такава интервенция, разкриват, че болка има, но е поносима, усеща се изтръпналост и в първите дни е по-трудно да се спи настрани, но певицата е готова на всичко в името на по-високото й самочувствие и по-успешна кариера.

Анелия си е направила операцията през зимата, когато е и най-подходящото време, защото веднага след операцията се носи бандаж (еластична превръзка за поддържане на ушите в новото им положение).



Припомняме, че звездата на ,,Пайнер” беше една от малкото, по чието лице и тяло не беше играл скалпела, но от края на 2013 г. тя претърпя пълна промяна. Анелия първо мина от лагера на брюнетките в този на блондинките, после си постави 250 кубика имплант във всяка гърда, а сега дойде ред и на ушите й.

,,Няма да ходя вечно със спусната коса, не мога постоянно да ги крия. Какво лошо има да легнеш под ножа? Естетичната хирургия нали е за това”, коментирала се певицата пред приятелки.

Преди да се реши да легне под ножа, Анелия е тероризирала фризьорите да й правят такива прически, че да не си личат слонските й уши. При фотографите й операторите положението е било още по-трагично, те трябвало да прилагат всички трикове, с които могат да прикрият комплекса й.