Благой Георгиев плю на всичките си претенции и се принизи на нивото на алкохолизираните столични мачовци, които с години сменят помежду си няколко евтини силиконови бръчмалки.

Именно с поредната такава, изхвърлена преди дни от леглото на бизнесмена Христо Сираков – Биляна Евгениева, изневери на жена си футболистът.

Така окончателно удари дъното и съпругата му го е изгонила завинаги, отказвайки отново да прощава кръшканията му и да става за смях пред цяла България, пишат от pik.bg



До скоро Благой се правеше на набожен семеен мъж, строеше храмове и се кълнеше, че не нарушава 10-те Божии заповеди.

Истинското му лице обаче лъсна, въпреки отчаяните му опити да отрече аферата с пернишката силиконка, която отгоре на всичко има и дете.



За поредния флирт на Благой се разчу наскоро, след като самата Евгениева се похвали, че той й топли леглото след Ицо Стоте манекенки.

Футболистът обаче се закле във вярност на жена си Христина и двете им деца и я заведе на почивка на морето.

Сега обаче за изневярата му има неоспорими доказателства – снимки, щракнати от папараците на Николета Лозанова, които ще бъдат показани в предаването й.



На кадрите Благой се гушка с преоупотребяваната Биляна и след като научила за тях, Христина е сигурна, че не иска повече да го вижда.

Отчаяната съпруга категорично е решила, че ще сложи край на цялата история, и е показала на Благо къде е изходът на дома им, решена да гледа сама двете им деца.