Зетят на Дарина Павлова наднича под полата на булката – доведената дъщеря на вдовицата на убития шеф на „Мултигруп” Илия Павлов от първия му брак Венцислава Найденова. Това съобщава в. „Телеграф”.

Провокативната снимка е направена по време на сватбата на голямата щерка на Мултак номер 1, организирана от съпругата Дарина.

Събитието е станало в Рим и е продължило както в народните песни – три дни, пише blitz.bg. Купонът се проточил, защото младоженците искали да се изпълнят много ритуали.



Гостите пък достигнали числото 150 души. Според дядото на Венцислава – Павел Найденов, това е нещо нормално, след като има поканени хора и от страна на булката, и от страна на младоженеца. Сред гостите бяха и Джордж Клуни с годеницата му Амал Аламудин. Родната ТВ водеща Марта Вачкова също уважи събитието.



Любовта между двамата млади пламнала преди година покрай работата им в обща фирма. Най-новият член на клана Павлови също не е случаен, а е богат бизнесмен. За него се говори ,че не само е платежоспособен, но дори е и собственик на компанията, в която работят и двамата. Според Павел Найденов семейството ще живее и работи в Дубай след като прекарат полагащият им се меден месец. Къде ще бъде той обаче, гостите на празненството в Рим не уточняват.