За първи път Устата стана част от турнето на "Планета Лято 2014" , по време на което представи дуетната си песен с Илиян.

Рапърът сподели в "Открит микрофон" своите впечатления от музикалното събитие на отминалото лято, пише signal.bg.

"Беше забавно, публиката не страда от никакви предразсъдъци, много хареса всички. Беше много зареждащо, с много викане, беше яко. Останах очарован от Варна" - каза той.

На въпрос какво му липсваше на турнето, Устата бе категоричен: "Веднага ти казвам - ограда и вход. То не остана изпълнител в България, на който хората да си платят и да го гледат. Това е самоубийство, а всъщност това убива и целия бизнес. Мисля, че при "Планета" беше първият безплатен концерт. Сега The Voice, Coca Cola Happy Energy Tour те вече доубиват каквото е останало, защото дават възможност на нови звезди да се гледат от публиката абсолютно безплатно, което също е много лошо. Има само един български изпълнител, за чийто билети се бият - Лили Иванова. Аз Лили Иванова не я харесвам като човек, защото дава много голяма жертва на професията, обаче няма да има друга като нея. Слави беше единият от вариантите, но той влезе прекалено в публицистиката и вече шоуто не е това, което беше или го няма този заряд" - на мнение е рапърът.

Той не скри и каква е била атмосферата зад кулисите по време на лятната обиколка на звездите на "Планета" и обясни:

"Отзад беше като гнездо на оси, в бекстейджа. Там изпълнителките са едната влиза в последния момент, за да не се засичат. Нормално е това. Хубаво е да има дори и вътрешна конкуренция, хубаво е изпълнителите в една компания да не се харесват толкова много, за да могат да се надскачат. То и аз да съм собственик на тази компания, и аз ще го поддържам този "огън", да се надцакват. Наблюдавах и отстрани взаимоотношенията. Имаше няколко изпълнителки като излязат и другите - хоп отстрани да видят сега тази сцена на Цветелина Янева как се вдига, как се сваля, после се прибират и т.н.