Райна издаде, че този път празникът за рождения й ден е преминал доста бурно, въпреки първоначалната й идея да не вдига голямо празненство.

Тържеството е започнало още на 29 септември, защото реално певицата е родена на тази дата, но тъй като е записана на 30 септември, за нея рождения ден продължава два, а понякога и повече дни.

“Еуфорията ме хваща няколко дни по-рано. Твърде много съм ентусиазирана и успявам да заразя всички около мен с този мой ентусиазъм. Чисто детински се радвам на празника си. Реших да си подаря едно екзотично пътешествие от онези, които обичам. В деня на рождения ми ден избрах дестинацията - едно ново и различно за мен място, обадих се на моята половинка по линия на екскурзиите и тъй като с нея обичаме да ходим на топло, когато тук е студено, решихме да пътуваме в края на февруари. Засега обаче ще запазя дестинацията в тайна – топло, екзотично място, където ще се танцува много, само това мога да издам” - разказва певицата в “Автограф”, пише signal.bg.

Райна казва, че си остава онова дете, което мечтае за спонтанност, за разнообразни неща в живота си, не спира да ги търси и да открива нови черти в характера си. Изгражда впечатления от света около себе си и обича да извлича поуки от случващото се в живота й. Смята, че е постигнала баланс и хармония със себе си.



“Аз съм доста аналитична натура и особено напоследък ми се случва да се вглъбявам особено силно в случващото се около мен, т.е. да виждам извън себе си. Това е малко натоварващо, но хубавото е, че съм се научила да живея живота си с чувство за хумор и така гледам от по-веселата част на нещата. Но се случват и не дотам весели неща, които ме напрягат и не мога да игнорирам” - споделя тя.

Райна опровергава слуховете, че е в лоши отношения с фирма “Пайнер” и че музикалната компания иска да се отърве от нея като изпълнител. Истината е такава, че тя никога не е имала подобни проблеми и новият й фолклорен албум е доказателство за това.

“Щастлива съм, че кариерата ми върви, имам много ангажименти, не спирам да работя и се радвам на добро отношение от страна на моите продуцентите Мария и Митко Димитрови. Те ми казват следното: “Не се вълнувай от такива слухове, бъди над нещата. Хората, които могат да разсъждават, ще си направят съответните изводи. Другите, които не могат, всъщност не ни интересуват” - обяснява изпълнителката.