Иво Аръков може и да се върне скоро на театралната сцена след известно изгнаничество.

Подведен от общите планове с бившата си половинка Мика Стоичкова, преди месеци бившият участник във „ВИП Брадър" напусна доброволно храма на Мелпомена, въпреки че бе един от любимците на Мариус Куркински и жънеше успехи с негови постановки. След решението си Аръков обяви, че заминава за Америка, за да пробва късмета си в Холивуд, но за съжаление плановете му се разбиха като „Титаник" в айсберга, пише ''Всеки ден''.

Самият той бленува да участва отново в постановки, но просто никой вече не го възприема насериозно, коментират запознати. Сега Иво е без работа и без никакви перспективи. Мариус обаче е готов да му даде втори шанс, ако и бившият на Мика докаже, че наистина заслужава нова възможност, разкриват запознати пред „Всеки ден".



След излизането на Аръков от Къщата на „ВИП Брадър" единственият колега, който му се обадил, бил именно Куркински, който декларирал, че ако има нужда от работа, той може да му я осигури, но само при положение че му се извини за скроените номера. Иво все още се колебаел, защото смятал, че не е направил нищо лошо и няма за какво да се оправдава. Публична тайна е, че Куркински е отчаяно влюбен в Аръков, дори се говореше за интимна връзка между тях.

„Той има огромно самочувствие, незнайно защо. Не може да спечели и един лев на кръст от ресторантския бизнес, вместо да е благодарен за всеки шанс, който получава, той се ослушва" , коментират в арт средите.