Преди броени дни Юнона представи новия си сингъл "Удобна". Сингълът е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е на Мариета Ангелова.

Кадрите в клипа носят препратка към Средновековието и моралните устои на обществото от това време. Изпълнителката си партнира с актьора Станислав Яневски. Режисьорът на лентата е Ивайло Спасов, пише signal.bg.

По повод на изразени съмнения от страна на меломани относно авторството на композицията, изпълнителката заяви категорично, че песента е дело на Даниел Ганев и не е взаимствана.

"В отговор на някои коментари, смело и на 100% заявявам, че песента е авторска и е дело АВТОРСКО на Даниел Ганев, с намеса на Сиана, за което съм благодарна, и аз с малко участие, и идея в кантото като съавтор, и макар и на шега, в разговор между тримата, ще бъдем щастливи, ако съседна държава откупи правата ни за кавър! Не правя кавъри (впрочем имам само 2 от самото ми начало) и нямам и намерение! Така че разследвайте колкото искате!" - написа тя във фейсбук профила си.