„Бях 15-годишен, когато за запознах с жена ми. Бях отишъл на един басейн. Видях я една готина такава. Не виждах другите момичета, бях заслепен от нея. Чудех се как да я заговоря и си казах: "Ще й метна нещо на косата" - лекичко метнах един бодил. Тя не разбра, разбира се, че съм бил аз. И така я заговорих” – спомня си Човека-глас.

В началото бъдещата му съпруга се дърпала, защото двамата са далечни братовчеди. В размяна на множество писма, Тони Стораро я увещавал, че това не е проблем, тъй като баща й и неговата майка са от различни фамилии. Дълги години двамата били гаджета, а на абитуриентския бал на Валя си казали заветното „Да”.

„На 21-ви август 1994 година сключихме брак. Вече 21 години сме женени. В началото ме ревнуваше, но вече свикна с моята работа. Знае, че всичко това е бизнес” – споделя Тони Стораро в предаването „Шпионка”.



Звездата на Фен ТВ се връща в спомените си за отминалите години като разказва интересни моменти и случки от своите преживявания като певец, като и за 15-годишното си приятелство с Азис. Двамата се запознават през далечната 1999 година, когато пеят в различни заведения в един и същи град.

„Една вечер Азис дойде на мое участие. Беше седнал на една маса в дъното с негов приятел. Беше дошъл от любопитство да ме види и да се запознае с мен, тъй като беше чувал, че идват много хора да ме слушат. А и аз знаех същото за него. Изпях му една гръцка песен, която той изпълняваше на български и така станахме приятели” – споделя Тони Стораро и допълва – „Няколко години Азис е бил влюбен в мен и е носил снимката ми в паспорта си. Да, честно. Обичал ме е някакси по свой начин. Макар че бяхме конкуренти, досега не сме си казали нито една лоша дума.”



Тони Стораро споделя, че никога не е делил музиката на жанрове. По думите му има хубави и лоши песни, а хората, които се правят, че не харесват попфолка, след втората чаша започват да „въртят кючеци”, дори и поп изпълнителите.

„Посочете ми една моя песен, на която да ме е срам да й кажа текста в ефира – няма такава. От ден на ден попфолкът се изчиства и става все по-красив” – категоричен е той и допълва: „Депутати и министри идват да ме слушат! Даже ме обичат и уважават.”