Ивайла Бакалова е успяла да се уреди в една от най-доходоносните ниши – бизнеса с покупко-продажба на недвижими имоти, съобщи добре осведомен източник.

Ивайла се премести да живее в емирството в началото на тази година, след като напълно излекува натрошеното си коляно, пострадало почти на финала на риалитито „Къртицата”.

В Дубай Бакалова живее заедно с дъщеря си Рая в небостъргач, а апартаментът им гледа към Персийския залив.

Самият факт, че Ивайла е избрала да продължи живота си в най-бързо растящият и един от най-скъпите градове в света, веднага роди клюката, че това се е случило не без помощта на любовник-арабин, от чиито банкови авоари миската смуче без никакви задръжки.



Заминаването на Бакалова в Дубай обаче е било уредено от българка на име Станимира, която от години живее в емирството, разясниха нашите източници. Въпросната дама в миналото си е била стюардеса и благодарение на професията си получила шанс да се устрои на изкуствените острови.

В началото на престоя си Мира получила подкрепа от влиятелен дубаец.



С негова помощ създала агенция за продажба на недвижими имоти. Мира е внедрила Ивайла Бакалова в този бизнес и в момента миската работи във фирмата й като брокер и предлага къщи и луксозни апартаменти на богати араби и милионери от цял свят. Благодарение на добрите си доходи от новата й работа, „Мис България” си е позволила разточителния рожден ден в Сен Тропе миналия месец, пише Уикенд.