Повече от година Ирена има нов мъж в живота си, който дълго време пазеше в тайна.

Половинката на моделката – Никола, е мастит бизнесмен, който върти успешен бизнес с недвижими имоти у нас и в Гърция.

Никола дава мило и драго не само за изгората си, но и за наследниците на манекенката и цяло лято изкараха заедно на почивка в южната ни съседка.

Именно новата тръпка на Милянкова я уреди с работа при себе си и я убеди да напусне завинаги модна агенция "Визаж", където след "пенсионирането" си като манекенка Ирена за кратко се изявяваше като букер.



Папараците на "България днес" уловиха Милянкова точно когато моделката сключваше поредната си сделка, откакто е брокер, и беше повече от доволна. Ирена търпеливо изчака клиентите си, след което се отправи с тях към офиса на агенцията на новия й възлюбен.

Противно на всякакви правила, клиентката на Милянкова й даде немалка сума на ръка насред улицата. По всичко личи, че многодетната майка не се тревожи да прави бизнес навсякъде и по всяко време.



От фотосите ясно се вижда, че въпреки новата любов и спокойния живот след раздялата си с Чолата Милянкова рязко се е запуснала.

Моделката не полага никакви грижи за външния си вид и дори трудно може да бъде разпозната. Многодетната майка не е посещавала фризьора си поне от няколко месеца, а съвременните модни тенденции са съвсем далече от стила й.