Всяка майка си мечтае дъщеря й да се реализира като неин подобрен вариант, а Никол Божинова определено постигна това едва на крехката 3-годишна възраст, дебютирайки като манекенка на първото у нас издание на Sofia Fashion Week.

Малката чаровница дефилира с неподправено самочувствие и професионализъм по модния подиум, ръка за ръка с майка си - Николета Лозанова, като двете закриха ревюто, представящо новата колекция на модна марка, чиято собственичка е Меги от "Къртицата", която за първи път показа и новия си проект - позлатени бижута и аксесоари. Николета и Миглена се запознаха по време на участието си в риалити формата, след което Лозанова стана рекламно лице на линията й, а сега отново заложи на звездното семейство в лицето и на Никол.

"Днес времето на модерната жена не стига за нищо. Ако иска да бъде успешна и в работата и в личния си живот, тя буквално е принудена да лети от офиса, към работни срещи, детската градина и фризьорския сало. И когато в края на деня някак си е успяла, тя отново остава с чувството, че натиска на времето не и е позволило да изпълни нищо с желаната отдаденост. За това на ревюто си искахме да попитам: Може ли модерната жена да има всичко и има ли цена за това? Такива бяха и дрехите ни - позволяващи на модерната жена да бъде мобилна и стилна в забързаното ежедневие. И за това се доверихме на лица като Ники и Маги Джанаварова. Те са жени, които работят много, живеят както искат и успяват, колкото и висока да е понякога цената на този успех. А Никол, нямам думи, открадна сърцата на всички ни още зад сцената!" обяснява идеята си най-бързо, развиващата се родна дизайнерка.

На свой ред пък плеймейтката изказа благодарност и гордост, споделяйки:
" Моето съкровище Никол, проходи на 1 г., а само 2 по-късно, вече смело дефилира по червения килим и обира овациите на модния подиум... Огромна заслуга за това има MEGZ , благодарим ти, че се довери именно на нас и че бяхме част от твоето класно ревю."