Моделката Моника Валериева, която симулира увлечение по актьора Станимир Гъмов във „ВИП Брадър”, е пред годеж с доведения син на депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

Бръмчалката от близо година живее на съвместни начала с Христо Врачев, който е син на настоящата изгора на Лъчо Мозъка – д-р Албена Златарева.

Моника и Христо обитават просторен мезонет в центъра на София, който неотдавна бил предоставен на младите влюбени от д-р Златарева, шефка в дирекция „Аналитични дейности” към Националния съвет по цени и реимбурсация, разказва „Уикенд“, пише hotarena.net.

Макар първоначално да не одобрявала гаджето на сина си, д-р Албена Златарева била убедена от Лъчо Мозъка, че Моника Валериева е подходяща партия за наследника й.

„Макар Лъчо Иванов да не е биологичен баща на Христо, той има силна връзка с него и двамата се разбират чудесно. Не е пресилено да се каже, че именно депутатът от ГЕРБ е главния виновник Моника и синът на д-р Златарева да са заедно и даже да планират годеж”, разкриват запознати с житието-битието на красивата брюнетка.

Завистливи златотърсачки обаче не пропускат да вметнат, че Моника Валериева е с Христо Врачев само заради парите и влиянието на майка му. Д-р Албена Златарева е успяла да спечели милиони от работата си на ръководни длъжности във фармацевтичните компании „Пфайзер” „Шеринг” и „Екофарм”, тя бе за кратко и заместник-директор на Здравната каса, преди да бъде отстранена заради опит да регистрира частен здравноосигурителен фонд чрез документи с невярно съдържание.

Запознати с нрава на Албена Златарева пророкуват, че след излизането на Моника Валериева от „ВИП Брадър” двете дами ще имат тежък разговор помежду си. Властната майка на Христо Врачев трудно преглътнала любовните трепети на кандидат-снахата си, която се захласна по актьора Станимир Гъмов и даже посъветвала сина си да изгони позорно плеймейтката, като смени бравата от мезонета.