Фолкпевицата Преслава ще напусне риалити шоуто "ВИП брадър" до 2 дни, научи "България Днес".

И сега, както първото й отказване от участие в телевизионното предаване, причината е пътуване в чужбина. От много време певица щ1 в попфолка има планирано участие в Белгия. В столицата Брюксел тя ще гостува на местен клуб, който се посещава предимно от българи, и затова е ангажирана да забавлява мигрантите ни. Заради пътуването физически е невъзможно Преслава до остане в шоуто.

По-рано през този месец изпълнителката на десетки хитове реши да излезе от къщата, като се смяташе, че това ще е окончателното й решение. Официално тогава беше обявено, че причината за решението на певицата е, че понася трудно сложните взаимоотношения в къщата и се опитва с всички сили да стои встрани от скандалите.

Фолкпевицата призна, че й е много трудно да номинира някого от другите участници, тъй като няма нито един съквартирант, който да се държи зле с нея. Преслава заяви, че осъзнала, че все повече участието в шоуто й тежи, и обяви желанието си да напусне къщата. "Не се вписвам в правилата на играта и не мога да се справя с всички", аргументира се тогава изпълнителката.

Съквартирантите я изпратиха с аплодисменти, а след нейното излизане къщата потъна в мълчание. Биг брадър взе решение да уважи молбата й, а повечето от съквартирантите останаха видимо шокирани от новината.

Пред Ники Кънчев Преслава призна, че е свикнала много с всички съквартиранти, обикнала е някои от тях и те ще й липсват много. Тя разкри, че за нея "ВИП брадър" е била страхотна емоция. За свой фаворит за победител в шоуто певицата посочи Гъмов, тъй като го е харесала най-много. Това пък даде повод на продуцентите да завихрят голяма любов между певицата и актьора.



След повторното си завръщане в къщата изпълнителката продължи практиката си да излиза навън и да ходи на участия в нощни заведения. Така например тя гостуваше в дискотека в Студентски град в столицата. За петък вече Преслава има планирано участие в нощен клуб в центъра на София, така че тя не се задържа във "ВИП брадър" колкото другите съквартиранти. В събота изпълнителката лети за Белгия, така че няма как през това време да участва в телевизионното шоу.

При подписването на договора за участието й още в началото е било уговорено изпълнителката да може свободно да излиза, за да спазва професионалните си ангажименти. Затова и Преслава не изглежда напрегната и свръхемоционална, защото не е изолирана от външния свят и добре знае какво се случва извън къщата.