Софи Маринова все по-сериозно се замисля дали да не се навие да участва в родна версия на кинохита на Уитни Хюстън "Бодигард".

"Много журналисти ми се обаждат и ми подхвърлят,че е добре да участвам в някакъв филм. Аз пък исках, ако ще е филм, това да е само "Бодигард", каза Софка пред камерите на Нова телевизия.Тя обаче от Лора Крумова ,че съпругът на Уитни-Боби Браун, е певец, а не бодигард.

Тя гостуваше пред камерите заедно с любимия си мъж Тодор Давидов-Гринго. Той призна,че като почнат двамата да се карат и види,че нещата отиват на зле, излиза и се разхожда в квартала около половин час.

"И като се върна, всичко е приключило", казва той.

Софка подчерта,че двамата освен,че много се обичат, и много се ревнуват. "Аз и от ревност казах тези неща,че ме е пребил. за да му натрия носа", обясни звездата. Гринго пък поясни,че за нея е по-добре да пее, а не да се върти пред печката. Защото готвенето не й се получава хич.

Софка призна,че записала сина си Лоренцо да учи в музикалното училище в Котел. А Гринго допълни,че хлапето, ако направи някоя беля, първо на него му звъни.