Григор Димитров ще е сам на Коледа. Половинката му Никол Шерцингер избра да прекара празника със семейството си вместо с любимия.

По традиция сексапилната певица се прибира на Хаваите. А това не съвпада с плановете на Гришо.

Така за пореден път половината свят ще дели звездната двойка навръх някой от големите празници. Но певицата няма намерение да променя традициите си, които си е наложила сама в семеен план.

"Любимата ми традиция на Коледа е да бъда със семейството си - обяви Никол. - Всички се събираме заедно и ядем домашно приготвена храна. Ядем пуйка, месо с различна плънка, картофено пюре, 100 вида пай. После играем игри, карти, шарада... И накрая хапваме още малко, преди да седнем за почивка пред телевизора. Разбира се, когато си починем, отиваме на плажа и караме сърф. Обожавам всичко това. А накрая отиваме на църква цялото семейство и пеем коледни песни."



Докато Никол се забавлява с близките си, Гришо ще се поти на корта. В момента той е на лагер в Маями, а след това се отправя към Австралия. Там ще посрещне Нова година, тъй като първият му турнир за 2017-а в Бризбейн стартира още на 1 януари.