Водещият на „Тази сутрин” по bTV си представя тридневна сватба, на която да е облечен с народна носия

Журналистът Антон Хекимян призна пред списание LOVE style, че вече е готов да стане баща и много иска приятелката му Василена да го дари с наследници.

„Сигурен съм, че тя ще бъде най-грижовната майка. Предупредил съм я, че искам поне три деца. А тя знае, че не се шегувам. Василена е от жените, които смятат, че трябва да родят първото си дете, преди да станат на 30 години. Сега ще навърши 27, аз – 33, малко време има още. (Усмихва се.) Да имаш дете, те вкарва в особен режим. Виждал съм го с появата на племенниците ми Ивайла и Зорница. Те промениха дори и моето усещане и нагласа към живота. Да имаш дете, не е справяне – това е любов. Готов съм за това, но е Божа работа”, издава Антон пред изданието.

Той обаче все още не е предлагал брак на Василена. И не са уточнявали дата за сватба, защото не бързат.

„Сватбата трябва да е уникална – от рано сутринта до рано на следващата сутрин. Често се шегуваме каква би била. Аз определено искам голяма, с много хора. Представям си ни дори в народни носии, като във „Време разделно”. Василена предпочита скромна церемония на брега на морето. За да няма недоволни – сватбата трябва да е поне три дни…”, категоричен е водещият на „Тази сутрин” по bTV.

С приятелката му делят едни дом от повече от година. Той е категоричен че двамата никога не са били разделени, напук на слуховете.

„От момента, в който се събрахме през 2013-а досега – не сме се разделяли. Никога, дори не сме се карали сериозно. Знам, че съм по-тежък характер, но тя е търпелива. А и аз се старая”, казва още Хекимян.