Новото гадже на Преслава изпитва неистова ревност към нея, заради бившия брадър Джино, с когото тя бе спрягана неотдавна. И въпреки че той е повече от 3 месеца е в България  до момента не се е чуло за нито една негова среща с бившата му съквартирантка във „ВИП Брадър”, научи HotArena.

Според източници Джино поддържа отношения с всичките си познати от Къщата, но заобикаля срещата си с попфолк дивата.  Наскоро дори организира среща на бившите брадъри от своя сезон, на която дойдоха Светлана Василева и Станимир Гъмов. Преслава и Джино били добри приятели, но днес изглежда не поддържат отношения



Според запознати това се дължи на изрична забрана от страна на новата изгора на певицата, който ревнувал от бившите й гаджета. Вместо да го дразни, тя предпочита да стои встрани от старите приятели, които и без това вече отдавна не са й така близки, както по времето на съжителството им в къщата. Джино също не настоявал да се среща с Преслава, за да не подразни любимата си Изабела.

Джино Бианкалана си е у нас, за да участва в сборния сезон „Биг Браър ол старс”, който стартира на 17 ноември, веднага след финала на „ВИП Брадър”.