След втората вечер в „Черешката на тортата”, в който участва и актуалната Мис Плеймейт Нора Недкова все повече назрява въпроса: „Кога ще й бъде отнета титлата?” Според изискванията към най-гореща българка в България, тя трябва да пръска сексапил, а не простотия и лошо възпитание, аргументират се зрители, потресени от ужасното държание на Недкова пред камерите. За втора поредна вечер тя демонстрира невъзпитание, грубост и ужасен език.

„Причината не е в алкохола, във възпитанието е”, коментира домакинът на вечерта Люси Иларионов. Той сервира само една бутилка вино на масата в опит да наложи една по-спокойно атмосфера от първата вечер, но така и не успя. Недкова и гримьорът Кулагин се караха непрекъснато, силиконката дори заплаши, че ще напусне предаването на момента, ако той не си тръгне.
В България Нора е една от най-обсъжданите личности в последните дни. Заради това и заради днешния празник богатата плеймейтка, чиито баща е известен бизнесмен, реши да си подари почивка в най-романтичния град на света –Париж.