Дарина Павлова няма да се омъжва. Хубавецът, набеден от медиите за неин жених, вече е казал „Да“ – при това на Сандро Рубини, пиара на Мадам Мулти.

Артуро Гарза, който напоследък все по-често се появява във фотоетюдите, в които някогашната актриса позира с типичната си игрива усмивка, голямо деколте и самочувствие на секслъвица, не е онзи милионер, за когото мечтаят повечето от веселите вдовици в международното джет общество, пише „Галерия“.

Вярно е, че Артуро не е социално слаб – той е експерт в Италианската търговска камара в Мексико. В Рим за него се знае отдавна, че е двойка с Рубини – отговорника на българката в нейните безкрайни връзки с хайлайфа на три континента. Артуро и Сандро са съпрузи. Любовните им снимки са безпроблемно тиражирани из онлайн пространството.

Двамата винаги придружават Дарина на светските партита в италианската и други столици. В началото на деловото сътрудничество между Сандро и Мадам Мулти той периодично пишеше под общите им фотоси „Най-красивата двойка в света“. Дружбата им станала още по-честа, след като Дарина се разделила с актьора Джулио Берути и ближела рани. Гей двойката организирала купон след купон, за да я разсеят.