Страхотни скандали ще се заформят и в най-новия сезон на "Черешката на тортата", от които зрителите направо ще настръхнат. В кулинарното риалити тази седмица ще се вихри фолк ветеранката Луна, която обеща в социалната мрежа, че ще раздаде нови уроци на гостите си, видя HotNews. В предишната поредица на "Черешката" феновете на предаването се хванаха за главата от изцепките на плеймейтката Нора Недкова и гримьора Валентин Кулагин. Очевидно от рекламните спотове на продукцията подобни изпълнения ще се случват и този сезон.

Това загатна в пост и самата Луна. "Завръщам се в Нова, за да раздам нови уроци! Случайно попаднах сред бръснар, миячка, а другите двама не запомних кои са. Тази пеперуда Ивайла,може само да ми измие косата и да ми направи масаж на скалпа. А миячката Курдел изглежда е забравила как ми сервираше и лъскаше обувките! Забавлявайте се! Ваша и единствена ЛУНА!", написа фолкфурията във Фейсбук.

Тази седмица в "Черешката" освен Луна, ще гледаме лудият репортер Даниел Петканов, готвачката от "Мастър Шеф" и последният сезон на "ВИП Брадър" Мариела Нордел, фризьора Ивайло Колев и репортерката на Гала - Деси Павлова.

Най-големите скандали в продукцията ще се вихрят между Луна и Нордел, които бяха най-близки в Къщата на Големия брат. Излиза обаче, че приятелството им е прескочило добрия тон и двете дами вече са на ръба на скандала.

Тази вечер домакин в "Черешката на тортата" е фризьора на певицата Дебора - Колев, който ще бъде пометен от по-известните си гости. Въпреки това той ще се опита да ги впечатли с вечер, вдъхновена от Италия. След него във вторник ще видим Нордел, която е наготвила многостепенно интернационално меню. Вечеря по шведски, изпълнена с холандски колбаси, шведска салата, тайландска супа, белгийски десерт, придружен с ирландска кална торта сюрпризират гостите. 

Репортерът Дани Петканов ще направи кулинарния си дебют именно в "Черешката", като ще провокира гостите си с пикантен десерт в сряда. Финал на шоуто ще даде Луна с доста обилно меню.