Певицата Емилия просълзи феновете си с поредното тъжно напомняне за загиналия Феди Башур. Припомняме, че преди една година автомобилът, шофиран от доведения син на изпълнителката катастрофа тежко на магистрала „Тракия”. Емилия и съпругът й Жорж се отърваха без сериозни наранявания, но Феди изпадна в кома и няколко дни по-късно почина.

12 месеца след трагедията Емилия изплака: „Една година измина със сълзи,една година измина с въпроса-Защо???Една година,в която се усмихваме и радвам,но не както преди.Други сме,но силни и изпълнени с вяра да обичаме и оценяваме всички моменти и всички малки неща,които ни правят щастливи.Когато млад човек си отиде от този свят,сърцето,душата и съзнанието ти не искат да го приемат....

Липсата е огромна и не стихва.Единственото което те успокоява е,че един ден и ние ще отидем там горе и ще се видим.Дано си на по-прекрасно място,прекрасно дете!!!Почивай в мир,Федка!!!Поклон пред светлата ти памет!!!” Миналата година тя посвети песен на момчето. Основната версия на разследващите за катастрофата е, че тя е станала след образувал се “аквапланинг”