Жива връзка по интернет направи актрисата Мона Гочев, за да организира семейния прощъпулник на сина си. Актрисата и съпругът й Радослав изненадаха изключително приятно не само семейството, но и феновете си. Двойката реши да сподели момент от прощъпулника на малкия Никола. И тъй като заради ситуацията семейството не можа да се събере на едно място, те използваха интернет, за да празнуват заедно.

Мона дори сподели снимки от семейната среща, която протече онлайн и събра пред компютрите всичките им роднини, пише "България днес".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) on


Малчуганът най-напред хвана питката, но след това взе полицейската кола. Баща му беше недоволен и настоя за втори опит, при което малкият Никола хвана глобус и портфейл. Дали ще стане полицай или банкер, времето ще покаже. Но междувременно емоционалната среща развълнува цялото семейство.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mona Gocheff (@monagocheff) on


Двойката призна, че от доста време обмисляли да направят събирането онлайн. „Ще го направим по един модерен начин. Ще поканим цели три поколения близки и роднини. Дори прабабата и прадядото на Никола ще участват във видеовръзката. Въпреки че сме далеч от семействата ни, ще успеем да се свържем с тях и да отбележим този момент, който ще остане скъп спомен”, споделя Мона, малко преди събитието. Тя разкрива също, че са нарушили и друга традиция. Не майката, а братовчедката на режисьора направила питката за прощъпулника.