Италианското острие в Кухната на Ада спечели 100 хиляди лева след оспорвана битка с Атанас Балкански. Реджеп Бадев, 30 годишният виртуозен готвач от град Сърница, грабна голямата награда в третия сезон на Hell’s Kitchen миналата вечер.

Те сътвориха първите си авторски менюта като шеф готвачи на отбори, които сами си избраха сред бившите участници в третия сезон на шоуто и ръководиха с желязна дисциплина по време на финалната вечерна резервация. Краят на тримесечното ожесточено състезание за титлата „Най-добър професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 г.“ завърши с победа за Реджеп.

"Когото и да избера. няма да сгреша. И двамата сте виртуозни готвачи, но от победителя очаквам много повече. Той трябва да е крайно взискателен към себе си и околните, да е абсолютно непреклонен пред трудностите, да е лишен от комплекси и задръжки в кухнята, да е достатъчно разкрепостен, за да разкрива нови хоризонти. Такъв човек е Реджеп“. С тези думи шеф Ангелов безапелационно избра шампиона в тазгодишното шоу.