Новата звезда на чалгата Лорена официално сложи пауза на кариерата си, за да стане майка за първи път. Само че не казва от кого. 

Последно се говореше, че певицата има дългогодишен приятел, който живеел в Германия, а това породи и други слухове, че тя смята да емигрира там. Певицата обаче била категорична, че ще се завърне на музикалната сцена след като стане майка. Така че или слухът за мъжа в чужбина не е верен, или пък в младото семейство вече има план, който да позволява певицата да продължи кариерата си.

„Благодаря на всички Ви за хубавите думи! 5 години заедно — дълъг път, уникални емоции, много уроци и много музика… Вярвам, че най-доброто тепърва предстои — най-добрите песни, най-добрите срещи с Вас, най-добрите мигове са някъде там в бъдещето. И чакат… Защото казват, че бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си! Обичам Ви!”, написа Лорена тези дни във фейсбук, когато празнува 5 години на сцената. Певицата е категорична, че най-хубавото в музикален план тепърва й предстои. Феновете й пък я подкрепят и не спират да й отправят благопожелания.