Участничката във VIP Dance Николета Лозанова се снима в новия клип на фолк певеца Борис Дали, издадоха от "Планета" тв. Лично изпълнителят от Бобов дол е избрал зеленооката брюнетка за главно действащо лице във видеото към парчето "Не си прави труда".

Клипът е реализиран в Димитровград само за един снимачен ден, а Николета се превъплъщава в ролята на фотомодел. Това не е първата подобна изява на красавицата - преди години тя украси клипове на рапъра Устата. Новото предложение на Борис Дали е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев, а текстът е на Мариета Ангелова. Песента е включена в предстоящата сборна компилация "Пайнер Хит Сезони - Есен 2009".

В същото време турнето на конкурентната телевизия "Фен" за шестия й рожден ден премина през десетата си спирка - Пловдив. Крум, Ивена и Джина Стоева направиха незабравимо шоу. След края на изпълненията на Крум, певецът бе окупиран от момичета, които се надпреварваха коя ще предложи по-пикантно място, където певецът да сложи подписа си. Турнето продължава към Стара Загора и Благоевград.