След  като миналата седмицата  зрителите станаха  свидетели на най-емоционалния епизод от „Размяна на съпруги", след който  военно семейство  за малко не загуби работата си, утре ще видим как мъж  посяга да бие „новата си съпруга". 

Утре вечер е поредната серия от „Размяна на съпруги 2". В нея зрителите на PRO.BG ще видят размяната на семейство Куцеви от Смолян със семейство Ненкови от Пловдив.

Захаринка Куцева е на 39 години, работи като учителка и обича да пише стихове. Женена е за Георги, който е на 53 години и стопанисва хижа в Родопите.

Захаринка никога не е чувала от Георги думите „обичам те". Двамата имат един син Никола, на 7 години. „Взех си млада съпруга, защото съм готин", ще разкаже в епизода Жоро, който споделя, че не е романтичен, а прагматичен, нещо, което Захаринка иска да промени: „Искам да освежа нашата връзка, искам да ме познава такава, каквато съм". Семейство Куцеви живее с около 700 лева на месец.

Ибрима Ненкова е македонка и живее със съпруга си Цанко в Пловдив. Двамата имат син Леонардо на 10 месеца и много се обичат.

Цанко се занимава с монтаж на парапети, а Ибрима в момента е по майчинство и гледа сина им. Македонката е много ревнива: „Много го ревнувам, чак до болестно състояние", споделя тя. Двамата се запознават по време, когато Ибрима следва медицина. „Македонките са люти, но и ние Българите не си поплюваме много", е философията на Цанко за живота му с Ибрима. Семейство Ненкови живее с около 1100 лева на месец.

По време на размяната малкият Леонардо ще бъде с майка си, защото се кърми.  

Георги Куцев от Смолян ще изпусне нервите си по време на размяната и ще посегне да бие Ибрима, в момент, в който тя държи 10 месечния си син. Повод за скандала ще се окаже хижата, която той стопанисва. Георги ще накара „новата си съпруга" да я почисти, което ще изненада македонката, защото е с малко бебе и няма възможност да свърши работата. Това няма да впечатли Георги, а напротив ще го провокира, след което зрителите ще станат свидетели на най-яростния скандал в „Размяна на съпруги" в България до момента. Ще видят как мъж посяга да бие жена с малко дете.

Скандалът след това ще се пренесе и на финалната среща между двете семейства, по време на която ще се наложи и екипът на предаването да се намеси.