След като в миналото преминаха през скандали и сдобрявания, Емилия и Мария застават една срещу друга в женски двубой, за да разберем дали в поп-фолк средите има приятели или само мръсни номера.

Много откровени, двете певици ще отговарят на въпросите на Радост за поп-фолка, силикона и стила на обличане. Успяха ли двете да запазят добрите си отношения след борбата за „Моден диктатор на седмицата", всичко това зрителите ще видят тази събота в МОДЕРНО от 10.00 сутринта по bTV. Само за МОДЕРНО двете разкриха тайни от личния си живот, а Мария сподели и коя ще е каузата, която би я накарала да се снима гола.

Впечатляващ гардероб с дизайнерски тоалети, закупени само преди седмица от обиколка в Милано показа Мария. Емилия също не й отстъпи по стил и лукс и показа част от дрехите, с които се е снимала в клиповете си. Радост припомни на Емилия как е изглеждала на първата си пофесионална фотосесия, правена в с. Раднево, а какво скрито откри на долния рафт в гардероба на Мария и как тя е изглеждала в зората на кариерата си, зрителите ще научат в МОДЕРНО.

Най-големият хит в модата този сезон са кожите - естествени или еко - няма значение. Кои са най-актуалните цветове и кройки, как да изглеждате като звезда без да харчите цяло състояние, има само един начин да го разберете - тази събота, 17-ти октомври в 10 сутринта по bTV.