Радио отново развълнува слушателите си, като накара Азис да разкаже за бъдещите си планове в ефира на най-слушаната честота в България. Ето какво сподели той пред микрофона на Емилия Стоянова вчера. 

- Ти си човек, който може да надникне в бъдещето, поне такова усещане имам за теб, споделяш мечтите си, не се притесняваш от това да ги кажеш гласно пред широката публика. Какво виждаш за себе си след една година? Какво би искал да постигнеш още?

- Много бих искал да имам световна линия за дрехи. Много искам да се занимавам с това. Искам да правя ревюта, искам да обличам модерните и младите хора. Това ми е мечта в момента. Това ще е новината съвсем скоро. Дай, Боже.

- Много отговорно и сигурно много трудоемко е.

- Когато работиш в екип, изобщо не ти е трудно. Всичко трябва да одобря аз, но това ще стане след време. Сега просто ей така го споделям.

- Ти като си кажеш мечтата на глас...

- Нали знаеш, какво става като си кажа мечтата на глас.

- Какво още не си успял да реализираш на сцената като изпълнител?

- Тук в България всичко успях да реализирам на сцената като изпълнител. Каквото искам съм правил, както съм искал са реагирали хората. Какво ли в живота си не бях, както пее Лили Иванова, какво ли не отпих - любов и злоба.

- Повече любов предполагам.

- Толкова години съм на сцената, не съм се срещнал с нито един злобен човек, не знам, по някакъв начин ги заобикалях, или те мен. Никога не съм имал конфронтация с никой, освен с властите..., които не харесват моите снимки. Никога, никога съм нямал скандал, проблем не, всичко е било... Повече любов срещнах.

- Надявам се да направиш един голям концерт, който със сигурност ще ни бъде много любопитен и интересен.

- Може, може да направя смесен концерт, ревю с концерт. Представяш ли си!?

източник: