Откровено и дълго интервю даде попфолк изпълнителката Емануела за брой 34 на седмичното списание "Story". В него синеоката красавица разказва какви са причините за спонтанното решение да напусне продуцента си Виктор Касъмов от "Ара Мюзик".

Преди месеци в ефира на радио Сигнал плюс Емануела каза за катастрофата, която е претърпяла докато е била на почивка в Гърция. Пред Емилия Стоянова певицата разказа как точно се е случило това и по какъв начин е реагирал Виктор Касъмов на нейното обаждане. За "Story" певицата добави нещо, което спести на слушателите на софийското радио:

"Главната роля е изиграла братовчедка ми, която звъннала на продуцента ми Виктор Касъмов. Казала му, че нищо ми няма и че преигравам. Тя много държеше да остана в Гърция, нямам обяснение защо. Аз бях пребледняла, не знаех къде се намирам. Исках някой да ме прибере вкъщи. Когато дойдоха да ме вземат не си тръгна с мен, а остана, въпреки че колата ú беше смазана. Виктор си е мислел, че съм добре. Това е била причината да не дойде. Така че нямам право да се сърдя на него." - споделя Емануела.

Чудите ли се защо Емануела е показала неприличен жест на Алисия?

"И аз не знам точно защо ú се ядосах. Не харесва жени, които се правят на нещо, което не са. Говорила, че съм ú завиждала за успехите. В мен няма завист, може би е обратното. Напротив, даже ú се радвам. Прави хубави песни и клипове." - дава отговор Емануела.

В списанието е поместено и интервю с продуцента на "Ара Мюзик", в него Виктор Касъмов казва:

"От интервюто за вашето списание за първи път разбирам, че тя харесва Алисия и се радва на успеха ú! Всичко онова, което съм чувал до сега от нея, а и не само аз, е точно обратното на това твърдение и тези нейни думи." - изненадан отговаря Касъмов.

"Въпросната вечер тя наистина дойде до сепарето, в което седеше Алисия, и ú показа среден пръст, като така се опита да я предизвика. Алисия не се поддаде на тази провокация. Аз бях там и предотвратих по-нататъшно развитие по случая. Според мен, няма причина, която може да е предизвикала такава реакция от нейна страна към Алисия." - допълва Виктор.

Пред списание "Story" Виктор Касъмов разказва, че е разбрал за решението на Емануела да напусне от медиите.

"Тъй като фирмата ни не е махленска организация и работим професионално от много години, всяко едно напускане става по определени правила, които всеки трябва да изпълни. Факт е, че за тези години, през които сме работили с нея, сме я направили от едно неизвестно момиче в звезда - с правилните песни, видеоклипове, PR и др.

Раздялата не може да стане толкова бързо и лесно, но разбира се, при определени финансови условия би могла да се ускори, тъй като целият екип на "Ара Мюзик" е положил много усилия за достигането ú на това ниво. Убеден съм, че нито една друга компания в България не може и не би направила толкова много за нея, колкото ние успяхме" - категорично заяви шефът на "Ара Мюзик".

източник:

снимка: FHM