Бритни Спиърс иска да е президент на САЩ, обяви самата тя в популярното телевизионно шоу на Дейвид Летерман, пише в. "Сън".

Певицата се появи в бански костюм, демонстрирайки фриволно формите си. Спиърс развя и дългата си коса, в която бе закачено червено цвете. В хода на шоуто Бритни обяви как САЩ ще тръгнат към по-добро, ако тя е президент на страната.

Планът й се състои от 10 точки, като след обявяването им певицата заяви, че всъщност предизборната й кампания вече е започнала. Сред най-смелите стъпки на Бритни е залавянето на терорист № 1 в света - Осама бин Ладен. Според звездата това може да направи самата тя, като го привлече с аромата на новия си парфюм "Съркъс Фентъзи".

Едно от най-мащабните обещания на певицата е в деня, в който бъде избрана, да даде на всеки американец по един безплатен пай (в момента населението на САЩ наброява 307 млн. души - б. р.). Важен пункт за успеха на Бритни е и бъдещият вицепрезидент. За такъв тя посочи рапъра Пъф Деди.

Сред амбициозните планове на Спиърс е до края на настоящото десетилетие на Луната да бъде построен американски нощен клуб.

Певицата иска още в страната да има само места за развлечения, подобни на Кабо Верде.

За своя президентска резиденция Бритни категорично посочва казино "Палмс" в Меката на хазарта - Лас Вегас.