Трескава подготовка тече около посрещането на румънската сензация Akcent, които ще изнесат за първи път своя лайв тази събота малко преди полунощ в модния клуб Ферети, част от култовия комплекс Мултиплейс.

В програмата за развлечения и приятно прекарване на звездите в Слънчев бряг домакините от Мултиплейс и организаторите от ПРофайл са набелязали релаксиращи тайландски масажи в луксозния Виткория Спа, круиз с яхта. Предвидена е гурме вечеря преди концерта им в суши ресторант, където до този момент са похапвали звезди от ранга на Рейчъл Стар, Тиесто, Дейвид Вандета, Виктор Калдарон. Екип от ВИП готвачи и сервитъори ще обслужват видните гости.

В предварителните изисквания на популярната група са нощувките, които задължително трябва да бъдат в луксозни апартаменти. Момчетата ще бъдат настанени в 4 апартамента в хотел Авалон и задължителното условие от тяхна страна било да бъдат на един и същи етаж всички, а в стаята им да има джакузи, шампанско и много плодове.

По повод гостуването на звездите двамата им мениджъри пристигнаха седмица по-рано, за да огледат терена и да се уверят, че условията наистина отговарят на изискванията.

По повод пътуването взискателните меломани са поръчали 9 метрова лимузина от и в последната седмица отказали самолетните билети, заради ранното излитане. „Предпочитаме да пътуваме комфортно и да разгледаме повече вашата страна, за която само сме чували комплименти, пък и да си вземем дозата сън", допълват Akcent.

"Щастлив съм, че имам възможност да посрещна лично румънските  звезди, придобили популярност в Европа. Медиите в цял свят се скъсват да въртят това лято техните свежарски хитове, които ни зареждат с настроение и позитиви. Любими и предпочитани идоли са за много българи. Още от сега предусещам, че купонът ще е повече от взривяващ и запомнящ се", коментира актуалният пиар Наско Лазаров - ПРоФайл, завзел с екипа си цялото Черноморе.

За да чуят и видят румънското трио в Мултиплейс, вече са си резервирали места нашите родни звезди Анн Джи, Симона Първанова, Денислав и Пламена от Мюзик Айдъл 3, Весела Нейнски, Маги Желязкова, Зейнеб.

Във вип сапаретата на модния клуб Ферети ще се настанят Виктория Кесаровска от азиатските СПА Виктория, Евгенни Минчев, Ева и Евелин Георгиеви, Юлита Хинкова, Айвън от бандата Максимус, Валерия Дойчинова от Вас резерв, издодха от ПРоФайл.