Брад Пит разкри, че обича секса в басейна с Анджелина Джоли, съобщи британският таблоид „Сън". Актьорът показа на журналисти тайно местенце зад водопада край басейна му, където двамата с Джоли се усамотявали.

Той отхвърли всички слухове за раздяла. В откровена изповед Пит заяви, че ще се ожени за приятелката си само ако властите узаконят сватбите между гейове. Звездната двойка не можела да приеме, че някои хора имат права да се женят, а други не. Затова и отлагали сватбата в знак на протест и така се надявали да защитят правата на гейовете.

„Държа на думите си, макар че получавам много обвинения за това. Мразя да получавам писма от религиозни групи", каза актьорът. Самият Брад определено не е хомофоб и дори сподели, че няма нищо против, ако някое от неговите деца се окаже гей.

„Изобщо няма да ме притесни. Вижте, искам децата ми да живеят живота, който те искат. Надявам се да ги науча да бъдат тези, които са", обясни актьорът пред списание „Парейд". Новият филм с Брад Пит „Гадни копелета" ще има премиера в България на 28 август.