Фронтменът на култовата банда Cypress Hill - B-Real, който ще гостува за първи път у нас на 19 август, не остана никак впечатлен от прелестите на настоящата Мис България 2009 - Антония Петрова, съобщиха организаторите на пребиваването му у нас.



Рапърът, който идва без прочутата си банда, ще забива в клуб Сacao Beach на курорта Слънчев Бряг. Звездата на групата поставила специално условие на организаторите. Той поискал да се запознае с някоя красива българка, примерно Мис България. Родните промоутъри моментално реагирали.

Те изпратили снимка на русокосата миска, която предизвика доста противоречиви реакции, след като сложи короната. Отговорът от страна на американците бил меко казано хладен: „Не, B-Real не иска да се запознае с тази Мис България".

И все пак честта на българките като хубавици беше спасена. B-Real си харесал няколко танцьорки от балет „Нова", които ще подгряват шоуто му заедно с "Ъпсурт". Сред другите изисквания на рапъра за 24-часовия му престой в морския курорт били 48 бутилки мексиканска бира Corona, две бутилки 8-годишно уиски, две с коняк Hennessey Privilege, сок от манго, няколко шишета водка и сок от боровинки.

Вечерята му преди шоуто ще се състои от плата с всевъзможни печени меса, бейкролс и жълто сирене, обилно полети с лютив сос, майонеза и горчица. За десерт рапърът е поръчал 3 пакета пури Phillie Blunts и две унции (над 50 грама) от най-добрата чубрица в региона.

B-Real и антуражът му са твърдо решени да купонясват като за последно на концерта, освен това пристигат в България освежени след цял ден релаксация в Амстердам.