Камелия е царицата на провокациите. Не й пука да излезе на сцената само по лепенки на гърдите или да облече рокля, ушита от родния трибагреник. Певицата с усмивка разказва и за два свои "еротични" гафа, които определено са зарадвали мъжката част от публиката.

"На един концерт, както си пеех, едната ми гърда се показала... Ама аз въобще не съм усетила - разкрива секссимволът на родния попфолк. - Наложи се приятелят ми Цветин да се доближи до мен и да ми направи знак, за да си я прибера", разказва тя пред "Труд"

За голям концерт в зала 1 на НДК Камелия в бързината си забравила бельото. Тъй като нямало никакво време, облякла роклята на голо и излязла на сцената. Някои по-напористи фотографи естествено не пропуснали да заснемат... да кажем... най-големите тайни на изпълнителката.

Не липсват и технически гафове в кариерата на дамата от Чипровци. Когато Камелия работела върху албума си "Златна рибка", част от вече записаните песни мистериозно изчезнали. Наложило се отново да влиза в студио и да прави всичко отначало. Тя обаче не съжалява за това, тъй като някои от парчетата днес са големи хитове.