Алисия се снима с умопомрачителна руса перука, след което смени още няколко визии за атрактивна фотосесия за списание ОК!

За мнозина нейният живот е прекрасен. Има хубав мъж, дете, семейство, кариера... Но какво й струва всичко това? „Няма да крия, че не всичко върви по мед и масло в живота ми. Преминах през много катаклизми и бури, но аз съм силен човек и знам какво искам. В никакъв случай не мога да се оплаквам, за да ми влиза някой в положението. Това качество е типично за слабите хора", казва тя в откровено интервю за журналиста Станислав Дочев от списание ОК! и допълва: „Никога не съм си представяла живота скучен. Няма вариант, в който аз да се отдам само на едно нещо и да зарежа всичко. На първо място винаги ще е семейството, но кариерата ми също не я пренебрегвам. Много жени по света са добри майки и съпруги и в същото време градят добра кариера. Аз търся баланса и искам всичко да се развива естествено и с една сила. Нищо да не страда заради другото. За мое щастие, майка ми ужасно много ми помага. Пътува с нас, когато сме в Англия, в България също е на линия. Няма как да не разчитам на помощта й. Малко са жените, които са се отдали само на децата си. Познавам много майки, които работят и се справят."

 

Малкият Валери ще навърши две години през септември. За това време майка му е успяла да намери правилна формула за истинското щастие. Някога няма да скрие, че е имало много трудни моменти в семейството й, но се радва, че е заобиколена с хора, които й помагат и я обичат.