След първия си самостоятелен сингъл "Аз и ти/ Ти и аз" и дуетното парче с Невена "Всеки път обиквам те", сега сребърният финалист от първото бг издание на най-успешното музикално риалити в света Music Idol представя и съвсем нов сингъл.

Тео Койчинов е готов и с видеото към парчето "Вече нямам план" - композиция на Марио Балтаджиев и по текст на Гери Турийска.

На режисьорския стол на "Вече нямам план" е носителят на наградата за БГ Клип от годишните музикални награди на БГ Радио Васил Стефанов ("Именно ти" на Графа и Нора, "Baby" на Остава).

В клипа Теодор освен мъжки чар показва и нови танцувални способности под хореографията на Петя Димитрова от студио Dance Zone. Освен него на лента е запечатан и един съвсем истински... Елвис! Стайлингът е на Мина Кайе.

Видеото ще бъде ексклузивно първо във VBox7.com, а след това и в ефира на музикалните телевизии от днес, понеделник.

Песента е посветена на новото начало, което Тео е решил да поеме след болезнената раздяла с дългогодишната си приятелка. "Вече нямам план да търся любовта, но съм сигурен, че рано или късно пак ще я намеря! Парчето е свеж летен микс от латино ритми и поп, забавлявайте се, защото всеки миг е ценен! От много планове само боли глава."

Част от феновете (и фенките!) на Тео в страната вече имаха шанс да чуят парчето на живо по време на националната обиколка на айдълите в предизборната кампания. За всички останали Тео скоро ще представи „Вече нямам план" в различни клубове в София и по морето, а за съгражданите си от Стара Загора ще направи и концерт заедно с колежката си Нора през август. Освен с нов сингъл, Тео ще посрещне лятото и с нова кола. А папараците могат само да дебнат кой ще се качи на предната седалка до певеца...